Palautusehdot
Agency Academy

Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus määrittyy kuluttajasuojalain (38/1978) mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tämän sopimuksen tekemisestä. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, ilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa yksiselitteisesti peruuttamisoikeuden käytöstä. Tilauksen peruuttaminen voidaan tehdä ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen support@agencyacademy.co taikka erillisellä peruuttamislomakkeella. Jos Asiakas käyttää tätä vaihtoehtoa, Yhtiö ilmoittaa Asiakkaalle viipymättä pysyvällä tavalla (esimerkiksi sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta.Jos peruutatte tämän sopimuksen, Yhtiö palauttaa teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan, Asiakkaan on velvollinen maksamaan yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta, ellei muuta erikseen sovita Osapuolten välillä.

Takuu

Agency Academy haluaa koko sydämellään auttaa asiakkaitamme menestyksekkäästi toteuttamaan kurssin strategioita.

Mikäli Asiakas ei ole saavuttanut tuloksia kurssin suorittamisen jälkeen (Ensimmäinen maksava asiakas), Agency Academy tarjoaa 12 kuukauden rahat takaisin -takuun.

Tämän takuun ehdot ovat seuraavat:

1. Asiakas on suorittanut kaikki videomoduulit

2. Asiakas on suorittanut kaikki työlistat

3. Asiakas on osallistunut vähintään 20:een ryhmäkoulutustilaisuuteen

4. Asiakas on pyytänyt kahdenkeskistä valmennuspuhelua

5. Asiakas on suorittanut vähintään 7 myyntipuhelua valituilla markkinoilla

6. Asiakas on ajallaan maksusuunnitelmassaan (Maksu tulee suorittaa 14 päivän kuluessa eräpäivästä)

Mikäli Asiakas on täyttänyt kaikki ehdot, eikä ole saavuttanut tavoitteita, Agency Academy tarjoaa jopa 4 x 45 minuutin kahdenkeskistä valmennuspuhelua Samuel Attevallin tai Maksim Polupanovin kanssa ilman erillisiä kustannuksia.

Ennen takuun käyttämistä Asiakkaan tulee osoittaa, että yllä olevat ehdot täyttyvät.

Yksityisyyden suojaa koskevien oikeuksien käyttäminen

Jos haluat käyttää mitä tahansa edellä mainitun kohdan mukaisia oikeuksiasi, sinun on ensin otettava meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen "support@agencyacademy.co". Ilmoituksen on tultava sähköpostiosoitteesta, jonka annoit ilmoittautuessasi kurssille, ilmoittauduttuasi sähköpostitse tai sähköpostiosoitteesta, jota käytit aiemmassa yhteydenpidossasi Agency Academyyn. Tarvitsemme myös puhelinnumeron, jotta voimme tavoittaa sinut ja vahvistaa henkilöllisyytesi.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen

"support@agencyacademy.co"